Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Další informace Rozumím

BEAN - analýza GDPR

  • Čeká Vás bezpečnostní analýza zaměřená na GDPR
  • Celkem 16 otázek
  • Vyplnění nezabere více něž 10 minut
  • Informace získané z vyplněného dotazníku zůstanou důvěrné a nebudou distribuovány třetím stranám


1. Víte, co je to osobní údaj?

2. Pracujete v organizaci s citlivými osobními údaji?

3. Obsahují Vámi zpracovávané agendy osobní údaje?

4. Máte dostatečně trvalou kontrolu nad tím, kdo a jak s daty zachází?

5. Víte, zda musíte vytvořit pozici DPO „pověřence pro ochranu osobních údajů“?

6. Provedli jste posouzení rizik spojených s ochranou údajů?

7. Máte údaje anonymizovány a/nebo zašifrovány?

8. Máte připraveno systémové řešení zjevného potvrzení souhlasu ke zpracování osobních údajů?

9. Máte implementována přiměřená bezpečnostní opatření pro ochranu osobních údajů?

10. Testujete pravidelně a vyhodnocujte efektivitu svých opatření?

11. Dokážete kdykoliv doložit zajištění řádných procesů a kontrol nad tím, jak jsou důvěrná data klientů chráněna?

12. Jste připraveni bez zbytečného odkladu oznámit případy narušení bezpečnosti údajů?

13. Máte připraveny scénáře na výmaz údajů plynoucí z práva být zapomenut?

14. Máte pro subjekty dat zajištěný snadný přístup k jejich vlastním osobním údajům?

15. Jste připraveni bezpečně exportovat a importovat osobní údaje mezi poskytovateli služeb?

16. Máte implementována organizační opatření dle zákona 101/2000 Sb. pro ochranu osobních údajů?




* Vyplňte prosím svůj email (i více), zašleme Vám PDF s výsledkem analýzy.
* Na základě typu Vaší organizace Vám můžeme poskytnou podrobnější výsledky analýzy.

se zpracováním osobních údajů.

Captcha